Полина Гергушева се завърна на екрана в нова роля. След 18-месечно

...
Полина Гергушева се завърна на екрана в нова роля. След 18-месечно
Коментари Харесай

Рокади в bTV: Хекимян върна стар кадър, повери й новините

Полина Гергушева се завърна на екрана в нова роля. След 18-месечно спиране по майчинство, от 10 януари тя ще води късни емисии на bTV Новините и ще редува вечерните ефири на медията с другия главен водещ в този часови слот – Мария Ванкова.

Новата позиция на водещ на новините в 23:00 ч. е следващо ходило в журналистическата кариера на Гергушева. Тя е с повече от 12 години опит в медиите и е добре позната на феновете с директните си включвания и вълнуващи репортажи за bTV Новините, bTV  Репортерите, „ Тази събота и неделя “, както и като кореспондент и водещ на седмичното начин на живот предаване COOLt.

 „ През годините в нюзрума на bTV Поли Гергушева работи в редица ресори и заслужи вниманието на феновете като кореспондент, а по-късно и  като водещ със социална и начин на живот устременост. За нас е значимо да развиваме капацитета на лицата ни и след отговорността на майчинството, разумна стъпка за Поли е да надгради постигнатото в професионален проект. Вярвам, че познавайки в подробност отговорностите на репортера и с опита си на водещ, тя бързо ще се утвърди в новата си роля ”, коментира Антон Хекимян, шеф „ Новини, настоящи излъчвания и спорт “ на bTV.

Поли Гергушева се причислява към редакцията на bTV Новините през 2014 година като кореспондент. По-късно става непрекъсната част и от екипа на „ Тази събота и неделя “, където се потвърждава като публицист на обществена и начин на живот тема с любопитните си материали за изкуство, пътувания и начин на живот. През 2019 година заменя директните включвания и репортажи с предизвикването на телевизионното студио като водеща на COOLt, където остава до раждането на първородния си наследник Борис.

Завършва „ Библиотекознание и книгопис ” в УНИБИТ, след което учи магистратура по публицистика и медии в СУ „ Св. Климент Охридски ”. Носител е на наградата „ Достоен публицист на 2014 “ към националната организация „ Малки български хора ”. Автор е на редица материали и репортажи с истории на хора, вдъхновяващи с персоналния си образец. Интервюирала е голям брой родни и международни звезди от света на изкуството и шоубизнеса като най-известната ни балерина и шеф на „ Фридрихщат Паласт ” в Берлин – Александра Георгиева, Ейми Лий от „ Евънесънс “,  Тиесто, Армин ван Бюрен и Хардуел, Найджъл Кенеди, Имани, Франк МакКомб и доста други.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР